Populaire artiesten

Populaire artiesten in de muziekwereld. Dan denk je meteen aan mensen als Justin Bieber, Selena Gomez of Drake, maar in dit artikel zullen dj’s behandeld worden. De afgelopen jaren is de branche in de muziekwereld veranderd, elektronische muziek werd steeds populairder en naar dj’s wordt tegenwoordig echt opgekeken. In dit artikel vind jij de meest populaire dj’s.

Martin Garrix

Geen verrassing hier, Martin Garrix staat de laatste jaren vast op plek 1 als beste dj ter wereld. Met een leeftijd van 21 jaar heeft hij op z’n jonge leeftijd al heel erg veel betekend voor de muziekwereld. In 2016 werd hij voor het eerst gekroond tot beste dj ter wereld. De genre’s die Martin Garrix vooral draait op zijn feesten zijn house, electrohouse en Future bass. Hoe het er nu uit ziet zal Marin Garrix nog een hele tijd op nummer 1 blijven staan.

Dimitri Vegas & Like Mike

Dit Belgisch duo heeft de tweede plek weten te bemachtigen op de dj top 100 lijst en in 2015 stonden ze voor het laatst op nummer 1.  Dit duo draait voornamelijk electrohouse, techhouse, progressive house en big room house. Dus allemaal een genre van house. Deze twee muzieklegendes zijn al actief sinds 1999 en nog steeds zitten ze aan de top. Deze twee heren doen het draaien dan ook al vanaf 14 jaar oud.

Armin van Buuren

Armin van buren, vijfmaal uitgeroepen tot beste dj van de wereld, draait al vanaf 1995. Met een leeftijd van 42 jaar is Armin van Buuren een oude legende uit de draaiwereld. Hij doet nog steeds mee in de top en pakt dan dit jaar ook plek drie op de ranglijst van Djmag top 100, hij is dan ook een van de oudere dj’s op het moment. Armin van Buuren draait voornamelijk Trance.